In de cursus ‘De pedagogische driehoek’ van 4 weken, krijgen de pedagogische medewerkers/gastouders alle benodigde kennis en vaardigheden in handen om een betekenisvolle speel-leeromgeving te creëren voor ieder individueel kind op de groep.

Algemene informatie

 • De cursus ‘De pedagogische driehoek’ is special ontwikkeld voor medewerkers KDV en gastouders.
 • De cursus duurt 4 weken, maar is 6 weken toegankelijk voor cursisten.
 • Na 6 weken stopt de toegang tot het materiaal automatisch. Verlengen is mogelijk voor €5.00 p.p.p.w. Neem hiervoor contact op.
 • Gemiddeld duurt een module 30 minuten.
 • Iedere module wordt afgesloten met een praktijkgerichte weekopdracht.
 • Als afsluiting van cursus schrijft iedere cursist een persoonlijk werkplan (lesstof laatste module)
 • De cursus ‘De pedagogische driehoek’ heeft een certificaat van deelname.
 • Prijs is gebaseerd op 20 personen (inclusief cursisten, interne begeleiders, managers etc)
 • Meerprijs extra cursisten is €19,95 per extra persoon.
 • Meerprijs voor managers en interne begeleiders is €14,95 per persoon.
 • Koop je direct de cursus dan krijg je één licentiecode. Wil je meer pedagogisch medewerkers laten deelnemen? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier en betalen op factuur. Je ontvangt dan het aantal licentiecodes dat gelijk staat aan het aantal opgegeven personen.

Lessenpakket

De cursus ‘De pedagogische driehoek’ is opgesplitst in vier delen. In het eerste deel bespreken wij het competente spelende kind. Wie is het kind en hoe leert een kind? In het tweede deel gaan wij in op de rol van de pedagogogisch medewerker of gastouder. Wat kunnen zij doen om bij te dragen aan de ontwikkeling van het kind en hoe ziet dat er in de praktijk uit? In deze module besteden wij aandacht aan het inspelen op de interesse en behoefte van het van ieder individueel kind op de groep door het spelgedrag te bekijken. In het derde deel komt de groepsruimte aan bod. De kennis uit de eerdere modulen vormen de basis. Hoe kan het materiaal en de inrichting kinderen uitnodigen tot spel? In deze cursus maken wij vooral gebruik van de materialen die al aanwezig zijn en/of eenvoudig verkrijgbaar zijn voor een betaalbare prijs. Creative like kids hecht waarde aan duurzame cursussen. Cursussen die verder gaan dan de cursusdata. Daarom schrijft de pedagogisch medewerker/gastouder in het laatste deel een kort persoonlijk werkplan. Zo kan men beter de lesstof meenemen naar de werkvloer.

Cursus ‘De pedagogische driehoek’ uitbreiden

Het is mogelijk om de cursus “De pedagogiesche driehoek’ uit te breiden met andere producten. Denk hierbij aan de activiteitenbank met 365 creatieve activiteiten, een Q&A bijeenkomst (online) voor alle vragen van het team n.a.v de cursus, een coachingsgesprek (online) voor individuele pedagogisch medewerkers die vastlopen na de cursus en/of iets meer begeleiding nodig hebben na de cursus. Je kunt deze producten direct bestellen of later alsnog toevoegen. Kijk ook eens op de webshop van Creative like kids voor de aangeboden creatieve projecten, E-boeken etc.

Betalen op factuur

Het is aan te raden om de cursus ‘De pedagogische driehoek’ af te nemen via betalen op factuur. Wanneer je de cursus direct koopt, gaat de cursus direct van start met 1 licentiecode. Over het algemeen wil je een startdatum in de toekomst en iedere cursist een eigen licentiecode, zodat zij ook individueel kunnen werken. Daarnaast heb je misschien geen betalingsbevoegdheid vanuit de kinderopvangorganisatie, maar wil je deze cursus wel deel laten zijn van het studieplan. Kortom het is aan te raden om op factuur te betalen. Dit kun je doen door het aanvraagformulier in te vullen of een mail te sturen met jouw wensen.

Over de instructeur

Profielfoto

Nicole de Beer

Hi, Ik ben Nicole. In mijn cursussen deel ik mijn kennis en vaardigheden. Samen zorgen voor een goed gevulde creatieve gereedschapskist van kinderen. Het kunnen vertrouwen op je eigen verbeeldingskracht en vindingrijkheid maakt je weerbaar bij tegenslag. Het draagt bij aan het gevoel van zelfvertrouwen van kinderen en het maakt hen zelfstandig en zelfredzaam. Nu en later.

Bekijk meer cursussen van Nicole de Beer →

Inhoud

Geen inhoud gevonden
© 2024 Creative like kids - www.creativelikekids.com