De activiteitenbank reikt kinderen ruimte en oefentijd aan. Het nodigt pedagogisch medewerkers uit om anders te kijken naar hun activiteiten. Het o.a. vereenvoudigen van je eigen ideeën om zo beter aan te sluiten bij het ontwikkelingsniveau van het kind.

Je hebt 365 dagen toegang tot de activiteiten. Pedagogisch medewerkers hebben dan ook voldoende tijd om het kindgericht werken zich eigen te maken.

Algemene informatie

  • De activiteitenbank is ontwikkelt voor medewerkers KDV | BSO en gastouder(bureaus)
  • De activiteiten zijn 365 dagen toegankelijk.
  • Na 365 dagen stopt de toegang tot het materiaal automatisch.
  • Prijs is gebaseerd op 1 locatie.
  • Bij een afname van meer dan 5 locaties gelden andere prijzen. Neem hiervoor contact op.
  • Voor gastouderbureaus geldt een prijs van €199 per 10 gastouders.
  • Verlengen is mogelijk voor €149 per 365 dagen per locatie. Neem hiervoor contact op
  • De activiteiten zijn gericht op het proces, daarmee is het resultaat ondergeschikt.
  • Koop je de activiteitenbank direct in de webshop van Creative like kids dan krijg je één licentiecode. Wil je meer meer locaties laten deelnemen? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier en betalen op factuur. Je ontvangt dan het aantal licentiecodes dat gelijk staat aan het aantal vestigingen.

De activiteitenbank als uitbreiding op een cursus

Het is mogelijk om de activiteitenbank te koppelen aan een cursus van Creative like kids. Bekijk het online cursusaanbod.

Betalen op factuur

Je kunt de activiteitenbank direct kopen en betalen. Je kunt dan vandaag nog starten met 1 licentiecode. Dat werkt goed als je het aanschaft voor 1 locatie. Wil je een andere startdatum? Heb je meer licentiecodes nodig om meerdsere locaties gebruik te laten maken van de activiteitenbank? Heb je geen betalingsbevoegdheid? Dan is het betalen op factuur de beste optie. Vul het onderstaande formulier in. Ik neem vervolgens contact met je op om de vervolgstappen te bespreken. Je kunt uiteraard ook een mail sturen met daarin jouw verzoek.

Over de instructeur

Profielfoto

Nicole de Beer

Hi, Ik ben Nicole. In mijn cursussen deel ik mijn kennis en vaardigheden. Samen zorgen voor een goed gevulde creatieve gereedschapskist van kinderen. Het kunnen vertrouwen op je eigen verbeeldingskracht en vindingrijkheid maakt je weerbaar bij tegenslag. Het draagt bij aan het gevoel van zelfvertrouwen van kinderen en het maakt hen zelfstandig en zelfredzaam. Nu en later.

Bekijk meer cursussen van Nicole de Beer →

Inhoud

Geen inhoud gevonden
© 2024 Creative like kids - www.creativelikekids.com